Kuti János László

DJ KUTI


1977-ben kezdtem a szakmát és azóta is rendületlenül pörgetem a legjobb zenéket a különféle rendezvényeken. Repertoáromban főleg a 70-es 80-as 90-es évek zenéi, valamint twist, rock and roll találhatók, de természetesen a mai kor legnagyobb slágerei, tánczenéi is elő-elő kerülnek időnként.

Mindig is fontos volt számomra a közönség visszajelzése és reakciói, így nálam nincs két egyforma buli, nincsenek előre bekészített mixek, mindig az aktuális közönség ízlésének kiszolgálása és a jó hangulat elérése a cél.

Hivatásos dj-ként rendelkezem minden szükséges engedéllyel és jogosítvánnyal, ami a mai világban elengedhetetlen és úgy hiszem garancia a minőségi szolgáltatásnak.

Az elmúlt évtizedekben rendezvényszervezőként is a hazai könnyűzenei élet krémjével, legnagyobb sztárjaival dolgoztam együtt.

Legyen szó esküvőről, fesztiválról, céges buliról vagy akár családi eseményekről, egy jó és tapasztalt dj elengedhetetlen a remek hangulathoz.

Több mint 40 év tapasztalat a szakmában. Ha megbízható, igazi hangulatfelelőst keres, akkor jó helyen jár. A szolgáltatások menüpont alatt bővebb információt is talál.